Termeni si Conditii

 

COLORCosmetics.ro este detinut si administrat de S.C. FRESH TECH S.R.L.

Str Cuza Voda Nr 9 Piatra Neamt, judetul Neamt, Romania.

 

Mobil: +0742.692.540

 

Email : office@colorcosmetics.ro

 

SC FRESH TECH SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 0021380 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P). 

 

 

Dumneavoastra ca participant, client, utilizator sau chiar ca vizitator, prin utilizarea site-ului nostru www.colorcosmetics.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile.

 

  1. DISPOZIÈšII INTRODUCTIVE

  2. Furnizorul poate modifica sau completa condiÈ›iile de utilizare. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea pe site-ul web.
  3.  
  4. Colorcosmetics.ro contine produse proprii, precum si produse partenere cu link-uri de afiliere, astfel  nu este responsabil pentru acurateÈ›ea informaÈ›iilor furnizate de parteneri, inclusiv preÈ›urile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Înainte de fiecare achiziÈ›ie, vă recomandăm să revizuiÈ›i datele de pe site-ul magazinului online la care aÈ›i fost redirecÈ›ionat(ă) din Colorcosmetics.ro. Toate produsele oferite sunt supuse condiÈ›iilor stabilite de terÈ›i È™i Colorcosmetics.ro nu este responsabil pentru acestea.

 

Produse Partenere

Colorcosmetics.ro contine produse proprii care se pot adauga cosului de cumparaturi si produse partenere cu link afiliat direct catre site-ul partenerului. Detaliile legate de transportul si alte informatii referitoare la produsele partenere le gasiti pe site-ul unde sunteti redirectat. 

Detaliile de transport din cadrul site-ului sunt mentionate pentru produsele din stocul site-ului Colorcosmetics.ro.

CONFIDENTIALITATEA

 

Confidentialitatea.

 

COLORCosmetics, prin  www.colorcosmetics.ro, respecta viata dumneavoastra privata si astfel, trateaza cu multa seriozitate confidentialitatea datelor dumneavoastra pe care le impartasiti cu noi in momentul inregistrarii pe site.

COLORCosmetics, www.colorcosmetics.ro, respecta legislatia romana in vigoare, si anume, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

COLORCosmetics, www.colorcosmetics.ro, se angajeaza sa nu divulge informatiile personale nimanui, fara a avea consimtamantul dumneavoastra.

Newslettere, Oferte si Wishlist-uri. COLORCosmetics, www.colorcosmetics.ro isi rezerva dreptul de a trimite informatii despre produsele, ofertele si serviciile sale, tuturor utilizatorilor care s-au inregistrat pe site. Acestia pot oricand renunta la formele de mesaje primite de la www.colorcosmetics.ro.

COLORCosmetics, www.colorcosmetics.ro va stoca informatiile dumneavoastra personale, precum  adresa de e-mail, nume, prenume, adresa, data nasterii, numar de telefon, informatii privitoare la istoricul tranzactiilor sau a comenzilor facute. Folosirea acestor informatii personale au ca scop primar furnizarea catre dumneavoastra a unei experiente cat mai eficiente si profesionale. Sunteti de acord sa va folosim informatiile personale pentru a va putea furniza servicii si asistenta tehnica, rezolvarea disputelor sau a altor prbleme, prevenirea activitatilor interzise si ilegale, imbuntatirea si personalizarea continutului reclamei si a serviciilor noastre, precum si trimiterea noutatilor si a ofertelor speciale.

Incercarile de fraudare, de modificare ale unor caracteristici ale site-ului, respectiv ale continutului site-ului (inclusiv ale pretului, cantitatii, etc.) vor conduce la plangeri catre organele abilitate (Politie, Parchet) din partea reprezentantilor Fresh Tech SRL sau al procesului de comanda si la neonorarea comenzilor suspecte de actiuni externe.

MODIFICARI:

FRESH TECH SRL Cuza Voda Nr 9 Piatra Neamt, judetul Neamt - Romania, Tel: 0742692540 Email : office@colorcosmetics.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la Termenii si Conditiile de mai jos, fara notificari prealabile. Utilizatorii site-ului au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina si de a lua la cunostinta revizuirile facute. Orice fel de folosire a site-ului www.colorcosmetics.ro dupa postarea pe site a modificarilor implica acceptarea tacita a acestora.

 

 

ACCEPTUL UTILIZATORULUI:

Acesta reprezinta un acord intre FRESH TECH SRL Cuza Voda Nr 9 Piatra Neamt, judetul Neamt - Romania, Tel: 0742692540 Email : office@colorcosmetics.ro si utilizatorii www.colorcosmetics.ro. Accesand si utilizand acest Website acceptati si luati la cunostinta prevederile acestor Termeni si Conditii.