Politica de expediere pentru produsele Colorcosmetics.ro

 

Costurile de transport pentru produsele Colorcometics.ro

Coletele vor fi livrate prin intermediul curieratului rapid DPD Curier.

Costul transportului este de 15 lei, indiferent de localitatea de destinatie.

Coletele se trimit imediat dupa confirmarea acestora in depozit.

Primirea coletelor depinde foarte mult de adresa de livrare si modul de livrare:

Prin DPD Curier 24-48h, exceptand zilele de Sambata si Duminica, precum si sarbatorile legale.

Livrarea coletelor se face numai national.

In cazul coletelor expediate si neridicate ne rezervam dreptul de a sista orice comanda viitoare! 

Daca clientul doreste sa ii fie retrimis coletul venit pe retur(din cauza neridicarii de catre client), costul transportului va fi suportat din nou de catre client. Daca plata a fost efectuata online pentru o astfel de comanda, clientul poate opta pentru rambursarea valorii aferente produselor din comanda. 

 

Metodele de plata

Comenzile se pot plati :

-Online, cu cardul bancar. Plata cu cardul este securizata prin procesatorul MobilPay

-Ramburs. 

Statusul comenzilor

Dupa logarea in contul dumneavoastra aveti o sectiune dedicata acestui lucru, si anume, puteti vizualiza intregul istoric al comenzilor. Datele din lista sunt: momentul plasarii comenzii, continutul comenzilor, suma totala de plata(inclunzand taxa de transport, discounturi procentuale, discounturi  de tip voucher etc.), statusul si facturile proforme.

Veti putea urmari statusul fiecarei comenzi plasate urmandu-si cursul: dupa plasarea comenzii de catre dumneavoastra, aceasta va avea statusul neconfirmata; in urma confirmarii telefonice comanda va deveni confirmata sau posibil anulata;  dupa ce coletul pleaca din sediul ColorCosmetics statusul comenzii va deveni expediata; in momentul in care valoarea coletului va fi ridicata de catre agentul ColorCosmetics statusul comenzii va deveni livrata.

 La receptia coletului va rugam sa verificati integritatea sa si daca sunt urme de manipulare deficitara sau urme de lovire va rugam sa nu acceptati coletul cu mentiunea colet deteriorat la primire.

Informatii introduse eronat la plasarea comenzii

In cazul in care ati introdus adresa gresita sau ati ales modalitatea de livrare gresita sau alta informatie eronat ne puteti trimite un email la adresa de email vanzari@colorcosmetics.ro ori puteti folosi formularul de contact, sau puteti folosi suportul online ori ne puteti suna la nr de telefon: 0723.717.331

 

 

Politica de retur

Va rugam ca inainte de a intentiona sa returnati un produs, sa cititi politica de returnare pentru a preveni eventuale probleme.

 

Returnarea in  termen de 14 zile

Dumneavoastra (clientul) aveti dreptul de a returna unul sau mai multe produse in urma unei notificari obligatorii in prealabil la adresa de email vanzari@colorcosmetics.ro si cu conditia ca returnarea sa fie in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Produsul/produsele pot fi returnate numai daca acestea se afla in conditii perfecte, inclusiv cutia(dupa caz), ambalajul, sa nu prezinte urme de uzura, desfacere, consum sau desigilare.

Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014  

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea integrala a contravalorii produsului fara alte comisioane sau taxe se va face in cel mult 10 de zile de la retur in contul clientului. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care clientul ne furnizeaza dovada ca a trimis produsele inapoi, fiind valabila data cea mai apropiata.

Pentru returnarea produsului/produselor vom trimite curierul sa le ridice.

Urmatoarele produse nu pot fi returnate:

  • Produse ce au fost primite in urma cu mai mult de 14 zile lucratoare
  • Produse care au fost utilizate
  • Produse care nu au ambalajul original sau ambalajul este vatamat
  •  Produsele deteriorate sau incomplete
  • Produse cu sigiliul de garantie rupt

Termenul de 14 zile incepe sa curga de la data primirii de catre Client a produselor comandate.

Daca produsul (produsele) nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciva motivel, in termen de 14 de zile calendaristice.

Clientul isi poate exercita dreptul de retragere printr-o informare cu privire la decizia sa, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu o solicitare trimisa pe adresa de e-mail vanzari@colorcosmetics.ro sau completand  si transmitand electronic de pe site-ul nostru, acesand FORMULARUL RETURNARE PRODUSE

Daca folositi optiunea de a trimite prin formularul magazinuui nostru, va vom trimite, fara intarziere, pe un suport durail, de exemplu prin em-ail, confirmarea de primire a cererii de retragre.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa fie trimisa comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

In cazul alegerii optiunii de a se rambursa valoarea produselor, aceasta se va face in contul bancar furnizat in scris sau in formularul de returnare, fara intarziere nejustificate si in orice caz, nu mai tarziu de 10 zile de la primirea produselor pe retur.

Livrarea eronata

In cazul in care nu a fost trimis un articol din comanda ta sau v-a fost livrat un alt produs, va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a imbunati situatia la adresa de email vanzari@colorcosmetics.ro sau la numarul de telefon 0742692540. Toate costurile de transport ( in cazul in care exista ) vor fi suportate de catre www.COLORCosmetics.ro.

 

Va multumim pentru intelegere, iar daca nu v-am raspuns la vreo intrebare nu ezitati sa ne intrebati!