Protectia Datelor

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

SC FRESH TECH SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21380 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P)

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC FRESH TECH SRL, persoana juridica romana, inregistrata in registrul Comertului – sub nr.J27/505/2012, CIF: 30470888, cu sediul social in Piatra Neamt, Str CUZA VODA, nr. 9, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

SC FRESH TECH SRL colecteaza date in scopul de a imbunati prezentarile produselor si a serviciilor noastre si de a va oferi asistenta tehnica de calitate astfel rezolvarea posibilelor probleme, imbunatatirea si personalizarea continutului de reclame precum si trimiterea de informatii desre ultimele noutati de pe site-ul www.colorcosmetics.ro. Colectarea datelor de catre SC FRESH TECH SRL difera in functie de modul de a utiliza site-ul www.colorcosmetics.ro de catre dumneavoastra: in cazul in care nu va inregistrati (creati un cont/user nou), nu va fi colectata nici o informatie, iar in caz contrar, datele colectate sunt: nume, prenume, data nasterii, adrese si numere de telefon. Asadar, informatiile sunt colectate doar daca veti accepta coluntar si astfel aveti la cunostinta transmiterea datelor catre noi. In paginile in care vor fi colectate informatii va exista intotdeauna un link catre aceasta pagina pentru a o putea consulta oricand.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@colorosmetics.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.